Projecten

Hier leest u meer over de webapplicaties die Devotis (door)ontwikkelt en onderhoudt voor haar klanten.

B2C

Musicbox Digitaal

Digitale muziekmethode voor het voortgezet onderwijs met gedifferentieerde en persoonlijke leeromgevingen met populaire songs, oefenvideo's en flexibele leerlijnen.

In opdracht van en samen met Edunivo heeft Devotis de hele technische architectuur samengesteld en ingericht en ontwikkelde de backend en frontend van deze responsive webapplicatie voor leerling en leraar. Hiervoor wordt onder meer single-sign-on met Kennisnet Entree verzorgd en een geautomatiseerde REST API.


Stack

React, PostgREST, Postgres, Node.js, Express, SAML, Heroku

Staatsbosbeheer Magazine

In opdracht van Leads to Loyals ontwikkelde Devotis het vernieuwde portaal voor consumenten om het Staatsbosbeheer Magazine aan te vragen. Er zijn koppelingen met iDeal en Incasso gerealiseerd


Stack

React, Material UI, Express, Node.js, Loopback, SQL Server, MultiSafePay koppeling, Heroku

B2B

NPRC Portaal

In opdracht van NPRC en in samenwerking met het development team van NPRC heeft Devotis de front-en en deel van de back-end ontwikkeld van het klanten- en ledenportaal.


Stack

AngularJS+React, Node.js, Express, Heroku

Michelin Drive&Save

In opdracht van B2B voordeel- en loyalteitsprogramma voor Michelin dealers en transporteurs in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Devotis beheert samen met en in opdracht van Leads to Loyals.

Stack

ExtJS, HTML, CSS, Node.js, IIS, Node.js, IIS, SQL Server

Thuis in de Streek

In opdracht van Leads to Loyals heeft Devotis een webapplicatie ontwikkeld waarmee Staatsbosbeheer vrijwilligerscontracten, vrijwilligersopleidingen en jeugdactiviteiten beheert.


Stack

Ext JS 6, Express, SQL Server, Heroku