Portfolio

Devotis ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt maatwerk webapplicaties voor diverse klanten op het gebied van marketing, onderwijs, logistiek en inkoop.

Leads to Loyals

Een resultaatgericht team van professionals die gedreven zijn om loyaliteit (marketing) oplossingen te leveren die voldoen aan de huidige behoeften van de klant en deze overtreffen.

Samen met het team van Leads to Loyals werkt Devotis sinds 2012 met trots samen aan de bouw en beheer van marketingplatforms voor de klanten van Leads to Loyals.

  • Drive & Save van Michelin
  • Flavours Benefits en Ambassad'Or Club van Golden Tulip
  • Vrijwilligersbeheer en abonnementenwerving voor Staatsbosbeheer

Edunivo

Edunivo ontwikkelt volwaardige leermiddelen die aansluiten bij het niveau van de individuele leerling in een klas en benut daarbij de digitale mogelijkheden ten volle.

In nauwe samenwerking met het Edunivo team ontwikkelde Devotis de gehele technische architectuur gebruikmakend van React, Node.js, Postgres, AWS RDS en Heroku voor het volledig digitale leermiddel Musicbox Methode Digitaal.

NPRC

NPRC vervoert jaarlijks ongeveer 11 miljoen ton droge lading over de Europese waterwegen met een vloot van ongeveer 200 binnenvaartschepen.

Devotis ontwikkelt en onderhoudt het Klanten- en Ledenportaal en adviseert over operationeel en strategisch ICT-beleid om de samenwerking tussen de stakeholders van NPRC te verbeteren.

Compera

Compera levert SAP-consultancydiensten gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen

Devotis maakt maatwerk aanpassingen met Javascript voor de SAP SRM User Interface Add-On @ SUEZ, NS, USG People, Universiteit Leiden en Sint Anna Ziekenhuis.

e-Village

Masters in e-mailmarketing

Devotis werkte in 2015 en 2016 mee met het hoogwaardige development team van e-Village aan de migratie van Clang 2.0 (dojo framework) naar Clang 3.0 (Ext JS 6).

LE PEP

LE PEP maakt vrouwelijke kleding met Franse allure in een stoer jasje. LE PEP kleding is elegant, verrassend en met oog voor stijlvolle details is het vaak net even anders.

Devotis adviseerde LE PEP bij de keuze van haar webshop software in 2012 en implementeerde de overstap naar Google Apps for Business. Configuratie en training werden verzorgd door Devotis.

Insightera


Devotis heeft het development team geadviseerd en getraind om hen in staat te stellen hun platform te migreren naar het Ext JS framework.