Portfolio

Nieuwe no-code bedrijfstoepassingen door Devotis

Uw no-code bedrijfstoepassing hier?

</>

De belangrijkste geprogrammeerde bedrijfstoepassingen door Devotis

NPRC Portaal

In opdracht van NPRC en in samenwerking met het development team van NPRC heeft Devotis het klanten- en ledenportaal ontwikkeld en adviseert NPRC over operationeel en strategisch ICT-beleid om de samenwerking tussen de stakeholders van NPRC te verbeteren.

Stack: React, Node.js, Express, Heroku, Postgres, Amazon RDS

Michelin Drive&Save

Devotis ontwikkelde en beheert samen met en in opdracht van Leads to Loyals hét B2B voordeel- en loyaliteitsprogramma voor Michelin dealers en transporteurs in de Benelux; Michelin Drive&Save.


Stack: React, react-admin, material-ui, Node.js, Express, SQL Server, Heroku

Thuis in de Streek

In opdracht van Leads to Loyals heeft Devotis een webapplicatie ontwikkeld waarmee Staatsbosbeheer vrijwilligerscontracten, vrijwilligersopleidingen en jeugdactiviteiten beheert.


Stack: Ext JS 6, Express, Node.js, Loopback, SQL Server, Heroku

e-Village

Devotis werkte in 2015 en 2016 mee met het hoogwaardige development team van e-Village aan de migratie van Clang 2.0 (dojo framework) naar Clang 3.0 (Ext JS 6).

De belangrijkste geprogrammeerde consumententoepassingen door Devotis

Musicbox Digitaal

Digitale muziekmethode voor het voortgezet onderwijs met gedifferentieerde en persoonlijke leeromgevingen met populaire songs, oefenvideo's en flexibele leerlijnen.

In opdracht van en samen met Edunivo heeft Devotis de hele technische architectuur samengesteld en ingericht en ontwikkelde de backend en frontend van deze responsive webapplicatie voor leerling en leraar. Hiervoor wordt onder meer single-sign-on met Kennisnet Entree verzorgd en een geautomatiseerde REST API.

Stack: React, PostgREST, Postgres, Node.js, Express, SAML, Heroku, Amazon RDS

Staatsbosbeheer Magazine

In opdracht van Leads to Loyals ontwikkelde Devotis het vernieuwde portaal voor consumenten om het Staatsbosbeheer Magazine aan te vragen. Er zijn koppelingen met iDeal en Incasso gerealiseerd

Stack: React, Material UI, Express, Node.js, Loopback, SQL Server, MultiSafePay koppeling, Heroku